PROČ MŮŽE LETOS PENTAGRAM® CHUTNAT JINAK?

Mnoho pravidelných zákazníků si všimlo odlišné chuti svých oblíbených produktů z řady Pentagramu®, zejména Gynexu a Korolenu. Proč tomu tak je a proč to neznamená nic špatného?

Produkty Pentagramu® patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdůležitější přípravky po celých 25 let. Jsou tvořeny z 95 % vysoce koncentrovaným extraktem složeným až z devatenácti bylin. Právě tato skutečnost předurčuje jejich charakter, neboť každá bylina jako čistě přírodní ingredience závisí na podmínkách, ve kterých roste a sílí. Je ovlivněna místem a dobou svého sběru, průměrnými teplotami, počtem slunečných dnů nebo úhrnem srážek.

Účinnost koncentrátů zůstává vždy stejná, biochemický profil se nikdy nemění. Může se však mírně lišit jejich sytost, zabarvení a především chuť, neboť dbáme na to, aby přípravky nebyly nijak upravovány a jejich charakter byl přesně takový, jak byl získán přírodní cestou.

Rok 2020 je v mnohém jiný. Máme mnohem více vláhy a rychlých změn počasí, než tomu bylo v předchozích letech. Co se ale nemění, je kvalita, složení a účinnost produktů, na kterou vždy dbáme na prvním místě.

Naše další články